Kontakt



Telefon:

Hemsida:
www.starsnstripes.se

Stars and Stripes trademark AB


Är du en sportintresserad entreprenör? Starta en egen restaurang tillsammans med oss! Stars and Stripes är gästernas naturliga val.

Utöver THE BEST MOMENTS IN SPORTS erbjuder vi en bred meny i både dryckes- och matväg. Vi lägger ner mycket kärlek på vår American Southwest-influerade meny. Våra välsorterade barer erbjuder allt från milkshakes till moderna drinkar. På de flesta Starsrestauranger mixar vi livemusik med party och dansgolv. Våra duktiga DJs spelar både modern musik och klassiker från förr. Detta tillsammans med den moderna inredningen och tekniken samt det trevliga bemötandet ger vi våra gäster THE BEST MOMENT OF YOUR DAY.

Vi vill komma i kontakt med engagerade, jordnära entreprenörer med stort nätverk och sportintresse. Tror du att du har vad som krävs för att äga och driva en Stars and Stripes sportsbar? - I så fall är du välkommen att ansöka om att vara en av oss och ta fördel av vårt unika koncept och samarbetspartners. Just nu söker vi till nya gallerian i Kristianstad Galleria Boulevard

Kontakta företaget