Kontakt



Telefon:
08 85 68 00

Hemsida:
www.stockhouse.se

Artistbolaget Stockhouse



Stockhouse är ett företag som arbetar med upplevelser och erbjuder marknaden ett brett utbud av absolut högsta klass. Företaget har existerat sedan 1985 och representerar exklusivt några av Sveriges bästa artister/orkestrar. Vi har totalansvaret (management) för dessa mot tredje part för alla uppdrag och hanterar allt från sponsorfrågor till scenuppträdanden med allt vad detta innebär.

Vi har dessutom möjlighet att genom vårt stora kontaktnät förmedla artister/underhållning som ej är exklusiva för Stockhouse.

Genom våra medarbetare som alla arbetat lång tid i denna bransch har vi en unik spetskompetens för att leverera; "Rätt underhållning, för rätt tillfälle och till rätt pris utifrån dina förutsättningar och målsättningar." Vi vill alltid ge ert arrangemang en upplevelse utöver det vanliga och lägger därför stor energi på att ge idéer och inspiration.

Stockhouse har både enskilda artister, band och -eller orkesterkombinationer, samt helhetslösningar eller koncept på olika teman och levererar om så krävs även all teknik och personal, samt projektledning. Vi producerar allt ifrån konserter och galor, till företags - arrangemang och centrumjippon.

Stockhouse arbetar även gärna som partner till andra event- och kommunikationsbyråer och hjälper ofta våra uppdragsgivare med att leverera delar i en större event produktion.

Välkommen att höra av er!

Kontakta företaget