Kontakt



Telefon:
020-474500

Hemsida:
https://nomor.se/

Svea Miljö & Hygien


SVEA Miljö & Hygien är sedan 10 år väletablerat företag som jobbar mot bla hotell och restauranger. Vi har en rikstäckande organisation inom hygiensäkring och skadedjurskontroll.


SVEA Hygiensäkring™ för företag inom livsmedelshantering samt läkemedels- och elektronikföretag. Hygiensäkring utförs i form av HACCP-baserade egenkontrollprogram, inspektioner, sanering, utbildning, rådgivning mm


SVEA Hygienskola™ har i första hand kurser i grundläggande hygienutbildning. Kurserna hålls i egna utbildningslokaler med tillgång till ett riktigt restaurangkök där kursdeltagarna själva kan träna på praktiska moment i hygienutbildningen. Kurser kan också skräddarsys efter kundens önskemål och även hållas på plats i kundens egna lokaler. Nu erbjuder vi kurser även i Helsingborg och Göteborg.


SVEA Skadedjurskontroll™ behövs i alla miljöer inom offentlig och privat verksamhet där vi i första hand medverkar till förebyggande åtgärder, men utför även effektiv och miljöanpassad skadedjurssanering när så behövs.

SVEA:s "Allt-i-ett-paket" är en komplett och ekonomiskt fördelaktig helhetslösning som innehåller:



● SVEA Hygiensäkring™

● SVEA Hygienskolas hygienutbildning™

● SVEA Skadedjurskontroll™


Kontakta oss redan idag för en första genomgång av era behov!

Kontakta företaget