Kontakt



Telefon:
0707 207401

Hemsida:
www.pitchers.se

Pitcher´s


Pitcher´s pubar står för god mat, god dryck och intressant sport i en genuin och exklusiv miljö där inspirationen kommer från den brittiska golfkulturen. Vår förhoppning är att du ska vilja möta dina vänner och trivas i denna varma och trevliga atmosfär.

Pitcher´s pubar finns idag på elva orter i Sverige. Konceptet har slagit mycket väl ut och alla pubarna är idag både lönsamma och mycket uppskattade av våra gästar. Vår ambition är dock att ha betydligt fler.

Vi söker därför nya franchisetagare i Sverige. Det kan vara du som efter flera års erfarenhet som restaurangchef känner att det är dags att skaffa en egen krog. Tillsammans kan vi kanske hitta rätt lokal till dig. Det kan även vara du som idag har en restaurang eller pub som du vill förändra till något nytt och fräscht.

Vi skräddarsyr ombyggnationer av befintliga lokaler till en Pitcher´s pub till en förmånlig kostnad. Vi kan även hjälpa till med en delfinansiering av ombyggnationen.
Ni får även hjälp med framtagning av inredning, skyltar, menyer, logotyper samt utbildning av all personal. Vi ansluter er till våra centrala inköpsavtal gällande mat, dryck och alla andra restaurangrelaterade produkter. På så sätt får ni tillgång till marknadens bästa tänkbara inköpspriser och kan handla era råvaror till mycket bra villkor.

Ni får tillgång till Pitcher´s marknadsförings- och försäljningskoncept och har möjlighet att vara delaktiga i Pitcher´s utvecklingsgrupp som strävar till att ständigt förbättra våra restauranger.
Är du intresserad av att starta en egen krog med ett redan etablerat varumärke som bevisligen fungerar mycket bra? Klicka nedan för att fylla några kortare frågor om dig själv. Du kommer då att erhålla ytterligare detaljerad information om Pitcher´s koncept.

Affärsidé
Pitcher´s skall vara ortens ledande pub och mötesplats för en köpstark publik över 30 år i både privat och affärssammanhang. Ledorden är sport, whisky, öl, god mat aktiviteter och avkoppling.
Pitcher´s skall uppfattas som det självklara valet för gäster som uppskattar kvalitet och en personlig familjär service. Gästen väljer Pitcher´s för sitt intresse för sport samt för att träffa likasinnade i en trivsam miljö.

Pitcher´s koncept som "mjuk sportpub" har visat sig mycket framgångsrik. Till skillnad mot många traditionella sportpubar har Pitcher´s fler besökare de dagar som det inte visas någon intressant sport och en bättre balans mellan manliga och kvinnliga gäster.

Inredning
Inredningen består av en blandning av influenser från pubar i hela Storbritannien. Inspirationen kommer från den folkliga brittiska golf- och pubkulturen. Stor vikt har lagts på valet av byggmaterial och inredning för att uppnå en varm och exklusiv känsla av hög kvalitet. Det skapar en inredningsstil som är "tidslös" där ständiga ombyggnationer på grund av olika trender undviks.

Mat & dryck
Att äta på Pitcher´s ska mer likna ett besök på en bra restaurang än en "sunkig" pub. Vi ställer höga krav på råvaror, tillagning och uppläggning. Menyn består av klassiska pubrätter med finess.Specialiteten är Pitcher´s Gourmet Burgers där varje pub erbjuder ett 10-tal olika hamburgare med variation döpta efter kända golfprofiler.

Pitcher´s ska erbjuda det bästa sortimentet av Single Malt Whisky. Ölutbudet är omfattande med flask- och fatöl från hela världen. Pitcher´s skall karakteriseras för hög kvalitet snarare än lågt pris.

Kontakta företaget