Kontakt



Telefon:
0511-177 99

Hemsida:
www.wgs.se

Werners Gourmetservice ab


Werners Gourmetservice AB är en importör och grossist med försäljningsverksamhet mot restauranggrossister, restauranger, catering, storhushåll, butiker och konditorier.

Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt Werners Gourmetservice sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.

Idag är vi runt 40 personer som jobbar på Werners i Skara, Stockholm och Malmö. Vi har ett 70-tal leverantörer som förser oss med drygt 1.100 artiklar till vårt sortiment.

Med hjälp av en kontinuerlig kontakt med många av toppkrogarna i såväl Sverige som i Europa känner vi av mattrender, samtidigt som vi får inspiration och idéer om nya produkter. Dessa kontakter ger Werners Gourmetservice ett levande modernt sortiment.

För att tydligt visa våra produkter har vi gjort sortiments- katalogen i nedladdningsbart pdf-format. Där finner du produktinformation, bilder och förpackningsstorlek och räcker inte det så är det bara att kontakta oss.

Kontakta företaget