Kontakt



Telefon:
042-33 49 50

Hemsida:
www.delifrance.se

Delifrance ab


Välkommen till Delifrance! Vi har mer än 2000 artiklar i vårt sortiment inom bröd och bakverk. Délifrance erbjuder dig tjänster anpassade till just ditt företag, läckra produkter av hög kvalitet och fördelarna med ett internationellt nätverk.

Vi har ett ”passionerat” förhållande till våra produkter och vi brinner verkligen för att hitta och skapa de bästa ingredienserna. Vi har experter inom alla områden. De säkerställer att rätt frö kommer i jorden vid exakt rätt tid och garanterar att vårt vete skördas och mals under de bästa förutsättningar. Allt med våra kunder i fokus.

Nära samarbeten och kontakter med kunder och leverantörer är basen för alla kundsamarbeten.
Vi på Délifrance är stolta över att ha skapat ett starkt europeiskt nätverk med 17 lokala säljbolag. detta gör oss mer effektiva och vi kommer närmare våra kunder. Utanför Europa vajar Délifrance flagga hos mer än 30 partners och distributörer över hela världen.

Varumärket Delifrance
Délifrance är inte bara en garanti för hög produktkvalitet, vi ser också till att du får den bästa säljsupporten och effektiva säljverktyg: påsar, servetter, möbler..

Att förlita sig på Délifrance är att dra fördel av ett stort internationellt varumärke.

Kontakta företaget